Uppdaterade tider och kontanter

Hemsidan har uppdaterats med aktuella tider och stugvärdar för årets säsong. Dessutom har vi försökt klargöra mer att om man vill handla i stugvärdarnas kiosker, köpa båtskjuts eller liknande så är det i första hand kontanter som gäller för betalning.

Uppdaterade öppettider och kortbetalning

Från och med i år så är det gratis för alla barn upp till 15 år som tältar. En annan nyhet är att det från och med i år går att betala med kort i alla våra stugläger. Öppettiderna har också uppdaterats för i sommar.

Uppdaterade stugvärdar och kortbetalning

Sent om sider så är infon om stugvärdarna sommarsäsongen 2023 uppdaterade. Nytt är också att man från och med i år kan betala med kort i Darreluobbal också, utöver Gisuris och Stáloluokta. Så man kan betala med kort i Gisuris, Stáloluokta och Darreluobbal. Välkommen upp till Padjelanta!

Inför säsongen 2023

Nytt för i år är att det kommer vara 3 olika perioder för stugvärdarna uppe i stuglägrerna. Under sommarsäsongen kan det vara upp till 3 olika stugvärdar. Det kommer inte att påverka något praktiskt för de som övernattar. I år så kommer Gisuris och Stáloluokta vara öppna 1 vecka längre än övriga stugläger, fram till 10/9. Övriga stänger 3/9. Dessutom, om man vill höra av sig till Parfas kiosk i Stáloluokta så går det bra att antingen mejla till dem på info@parfa.se eller gå in på deras Facebook-sida. Länk finns under fliken Stugor/Karta – Stáloluokta.

Kortbetalning i Gisuris

Från och med i sommar så går det att betala med kort i Gisuris. Systemet är nytt för oss, så det kommer vara en testperiod nu i sommar, så vi hoppas att ni har tålamod med det. Tidigare har vi bara kunnat ta kort i Staloluokta, men från och med i sommar så går det att betala med kort i både Gisuris och Staloluokta.